Först tänkte vi att detta kunde bli en rolig nyhet att gå ut och kickstarta det nya året med, men egentligen, varför vänta till nästa år? Vi vill ju lära känna dig redan idag!
Denna bloggartikel är första delen av en längre bloggserie som kommer hjälpa oss att komma närmare varandra och förhoppningsvis ge dig en bra bild av vilka vi är – och hur vi kan hjälpa just dig!

Vilka är vi? Det är vi, Anna Tannerfalk & Fredrik Mohlin, som är motorn bakom Skill U, ett rekryteringsbolag som grundades 2019 med bas i Malmö. Tillsammans har vi över 25 års erfarenhet av rekrytering inom tjänstemannasektorn – och vi älskar vårt jobb!

Skill U´s vision är att erbjuda skräddarsydda rekryteringstjänster, anpassade efter varje enskild organisations behov. Vi bidrar till att skapa hållbara medarbetare och hållbara team; grunden för att en organisation ska fungera och utvecklas!
Det ska vara enkelt att arbeta med oss på Skill U; där vårt mål är att vara ett konsultativt och professionellt bollplank, genom hela rekryteringsprocessen.

Vad är egentligen rekrytering? Rent konkret är rekrytering en process som innebär att söka, attrahera och anställa humankapital i form av mänskliga resurser med olika kompetenser till att utföra någon form av arbete.

För oss på Skill U är innebörden av en rekryteringsprocess så mycket mer. Det handlar om att skapa riktiga relationer med riktiga människor, bygga broar och hitta nya spännande samarbeten. Lika viktigt som det är att våga vara personlig i mötet med en kandidat och framtida potentiell medarbetare, lika viktigt är det att du som kandidat eller företagskund kan känna dig trygg med Skill U och vårt framtida samarbete.

Vi är jättenyfikna på vem du är, vad som har fört dig hit och vad du kan tänkas vara på jakt efter. Vi ser fram emot att bolla ideér och tankar, om hur vi på bästa sätt kan hjälpa just dig. Tveka därför inte på att ta kontakt!

För att du ska veta och känna dig trygg med vilka det är du kontaktar så har vi knåpat ihop en “lär känna oss-intervju”. Resultatet får du ta del av i nästa bloggartikel, vi vill ju inte riskera att tappa dig på vägen. Det är ju inte alltid som långa bloggartiklar går hand i hand med livspusslet!

Fotocred: Anna-Maria Magnusson