Skräddarsydd rekrytering av
personal med Skill U

För att bäst rekrytera din framtida medarbetare vill vi på Skill U lära känna dig,
ditt företag och era behov. I denna process är personligt bemötande och
tillgänglighet A och O för oss. Vi ser nämligen rekrytering mer som ett
partnerskap än en tjänst, där vårt fokus alltid ligger på kvalitet – inte
kvantitet. Vi tror också på transparens och att följa den digitala
utvecklingen.

 

Digitalt verktyg för rätt målgrupp

Vi vet hur svårt det är att hitta rätt digitalt. Både när det gäller er verksamhet och rätt kandidat för jobbet. Därför använder vi ett verktyg som hittar precis rätt kandidat och samtidigt ger ditt arbetsgivarvarumärke en boost. Med vårt verktyg ser du i realtid statistik om vem som är intresserad av din jobbannons och får lärdomar och insikter kring din målgrupp. Du ser hur annonserna presterar i de olika digitala kanalerna och visningarna av de bäst presterande annonserna anpassas automatiskt. På så sätt når ni ännu fler relevanta kandidater allt eftersom kampanjen ligger ute. En extra fördel är varumärkesstatistik vi samlar in i samband med dessa kampanjer. Det är enormt nyttig information om dina kandidater som hjälper dig att positionera din organisation ännu bättre i framtiden. Så vad sägs om att ge ditt varumärke en skjuts samtidigt som vi garanterar fler relevanta CV att välja mellan? Kontakta oss så berättar vi mer om hur tjänsten fungerar.

 

 

Träffsäker rekrytering

För all vår rekrytering använder vi moderna verktyg. Söker du en specialist, en ledare eller den medarbetare som är skräddarsydd för er och som ska ha rollen som en klippa inom organisationen? Är ni en startup, ett stort multinationellt bolag eller en statlig organisation? Våra professionella rekryteringsmetoder skiner igenom i detaljerna. Vi rekryterar nämligen inte bara en medarbetare utan en personlighet som ska passa i er organisation och med kollegorna. Du kan välja den del av rekryteringsprocessen som passar bäst för ert behov. Tillsammans kan vi gå igenom precis vad som passar er organisation bäst.

Skill U har en mer aktiv approach än andra rekryteringsföretag.
De förstår vad vi gör och vad vi behöver och ger sig inte förrän
de hittat rätt kandidat med fokus på kvalitet och inte kvantitet.
Vi uppskattar verkligen att de gör en djupanalys både vad
gäller de tekniska kunskaperna vi letar efter men även i
personligheten. Vi får en ärlig bedömning av kandidaterna
och använder också Skill U som bollplank. Det har sparat
mig enormt mycket tid och till på köpet är de roliga att jobba
med. 
Fredrik Schön

VD, Transiro

Second opinion

Har ni redan hittat kandidater till ett jobb men svårt för att göra det sista urvalet? Vi hjälper dig! Second Opinion en tilläggstjänst där vi på Skill U kan hjälpa dig utvärdera var kandidats personlighet, kompetens, motivation och mycket mer. Beroende på er situation använder vi oss av de metoder som passar bäst för att göra en bedömning. Avslutningsvis ger vi dig rekommendationer som kommer att underlätta ert val av medarbetare. Hör av dig till oss så hjälper vi dig.

HR-consulting

Vet ni inte precis hur ni ska hantera en specifik personalfråga internt? Vi har lång erfarenhet av att jobba med olika organisationer, rekryteringsföretag, branscher och personligheter. Detta gör att vi kan ta ett steg tillbaka och ge ett annat perspektiv. Därför kan det vara skönt att ta in någon utifrån att rådgöra med i personalfrågor. Vi hjälper er gärna. Kanske har ni någon chef som behöver stöttas i sitt ledarskap eller ett team som behöver utvecklas för att bättre kunna fungera. Denna HR-tjänst anpassar vi självklart efter era behov. Hör av dig till oss så hjälper vi dig.

Så kan vi hjälpa dig

Skill U står för hög kvalitet. Med vår långa erfarenhet är vi ett företag du kan luta dig mot. Hos oss får ni bland andra Anna som har mer än tio års erfarenhet inom HR och rekrytering och Fredrik, som har 15 års erfarenhet av bemanning och rekrytering och som vet hur du får ditt företag att växa och utvecklas. Anna är en passionerad, energisk och positiv tusenkonstnär som kan hjälpa dig med ett brett spektrum av HR-frågor. Ett brett nätverk gör henne också till den person du bör ringa när ni söker en specialist, chef eller bristkompetens. Men det är inte bara hennes nätverk eller långa bakgrund som rekryteringsansvarig hos bland andra Poolia som gör att hon kommer att hitta den du söker. Hon är dessutom certifierad i de flesta testverktygen på marknaden, även om hon nu föredrar Assessio och Hogans. Så om du vill ha en partner för att hitta ”den rätta/e” och som också älskar ett djupdyk i din verksamhet är det Anna du ska kontakta. I sann transparant SKILL U-anda ser du nedan ett axplock ur Annas CV.

Vi har länge jobbat med Anna hos Skill U och uppskattar verkligen
hennes engagemang och personliga bemötande. Anna är duktig
på att skanna kandidater och sätter sig in i vår situation för varje
rekrytering hon gör. Hon förstår inte bara marknaden utan också
vår verksamhet. Slutligen följer hon också alltid upp Skill U:s
rekryteringar och det uppskattar vi.
Ann-Marie Lundmark

Managing Director, iFACTS AB

 

 
 

För oss på Skill U är det också viktigt att vi förstår din bransch. Att vi vet hur du tar din organisation till nya höjder. Fredrik har 15 års erfarenhet av bemanning och rekrytering som bland annat VD för Joblink och Poolia och de åren har inte gått obemärkta förbi. Han är dessutom en entreprenörsjäl som skapat flertalet framgångsrika bolag från grunden. Fredrik vet hur du får ditt företag att växa och utvecklas och hjälper dig med ett stort leende. Du får dock ingen ja-sägare i Fredrik, eftersom han gärna utmanar invanda strukturer. Det är nog därför han blev finalist i årets mest företagsamma människa 2014 (arrangerat av svenskt näringsliv) och finalist i årets jobbkomet 2013. Så om du har frågor om din organisation eller utmaningar din organisation står för kan du höra av dig till Fredrik. Även i Fredriks fall tror vi på komplett transparens och låter därför också Fredriks CV tala för sig själv.

Vi gillar Skill U:s upplägg. De är rekryterare som anpassar sig efter oss och vad vi behöver och gör verkligen allt för att det ska bli bra för oss. Allt funkade perfekt – och detta mitt i Corona pandemin. Dealen var från början att vi skulle bli nöjda och vi har verkligen direkt fått stort förtroende för Skill U. Hela processen har varit otroligt smidig. De har varit lätta att få tag på och att kommunicera med. Dessutom kan vi vara väldigt raka när det gäller våra önskemål och vad vi söker.
Stefan Wallmark

Marknads och Försäljningschef, Tegelmäster AB