Vi som jobbar här

Anna, som är en av våra grundare, har mer än 15 års erfarenhet inom HR och rekrytering. Hon är en passionerad, energisk och positiv tusenkonstnär som kan hjälpa dig med ett brett spektrum av HR-frågor, och hon vet hur du kan få ditt företag att växa och utvecklas. Tack vare ett omfattande nätverk är hon den självklara personen att ringa när du behöver rekrytera – oavsett om du söker en specialist, chef eller bristkompetens.

Utöver sin gedigna erfarenhet från rekryteringsbranschen, är Anna även certifierad i de flesta testverktygen på marknaden, även om hon nu främst arbetar med Assessio och Hogans.

Anna älskar mötet mellan människor och organisationer, att kunna hjälpa till att sammanföra dessa och skapa de absolut bästa förutsättningarna för såväl individ som organisation. Att identifiera och få till ”the perfect match” – det är vad det handlar om. Anna har mer än en gång fått höra från kandidater att de upplever att hon verkligen lyssnar och ställer relevanta frågor, att hon är tydlig och närvarande och att hon ser kandidaten för den de verkligen är.

Och det är ju just de här sakerna som ligger Anna allra varmast om hjärtat – att träffa och prata med människor och gå på djupet med behoven och förutsättningarna för att skapa något riktigt bra tillsammans.

Erfarenhet

VD/Grundare – Seniorkonsult

Skill-U – 2020

Gruppchef/rekryteringschef

Poolia Malmö – 2016 – 2019

Rekryteringskonsult / specialist

Poolia Malmö (f.d. Joblink) – 2012 – 2016

Rekryteringskonsult

Additude – 2011 – 2012

Konsultchef

Academic Work – 2010 – 2011

HR-generalist

Tactel AB – 2009 – 2010

Bemanningsansvarig / Teamledare

Academic Work – 2008 – 2009

Utbildning

Personal & arbetslivsprogrammet 180p

Lunds Universitet – 2007 – 2010

Juridisk översiktskurs 10p

Hälsopedagogik 10p

Sociologi 20p

Halmstad Högskola – 2004 – 2005

Certifieringar

Hogans (HDS, HPI, MVPI)

MPA

OPTO

MAP

Matrigma

MINT

Verify

OPQ32

Fredrik är en riktig entreprenörssjäl, som har varit med och startat och drivit flera framgångsrika bolag. Han har tillbringat större delen av sitt yrkesverksamma liv inom bemannings- och rekryteringsbranschen, och har bland annat haft roller som Försäljningschef på Proffice, VD på Joblink och Sälj- och marknadsdirektör på Poolia. Tillsammans med Anna Tannerfalk grundade han Skill U 2019.

Även om bemanning och rekrytering tycks vara den röda tråden som går igenom Fredriks karriär, så är hans främsta styrka försäljning och ledarskap. Att utmana vedertagna strukturer, ta fram strategier och produkter, samt att skapa tillväxt och innovation i branschen – det är saker som han brinner för, och som han gör riktigt bra.

Sedan några år tillbaka lägger Fredrik lite extra fokus på att försöka bidra till digitaliseringen av rekryteringsbranschen. Trots att hela transaktionen idag är digital, är det ytterst få som mäter och gör analyser i syfte att förbättra kommunikationen mellan avsändare och målgrupp.

Kopplingen till rekrytering är tydlig, då det handlar om att få rätt person på rätt plats – en process som till stor del handlar om kommunikation och som kan effektiviseras med hjälp av digitalisering.

Erfarenhet

Medgrundare och Salespartner

Skill-U och Gigstep – 2019

Sälj och marknadsdirektör

Poolia Sverige AB och Uniflex AB – 2018 – 2019

VD

Poolia Malmö AB – 2015 – 2018

VD

Joblink Norden AB – 2010 – 2015

Vice VD

Telisol AB – 2009 – 2010

Nordisk Försäljningschef / Försäljningschef / Platschef

Proffice Sverige AB, Proffice Life Science AB – 2005 – 2009

Säljare / Teamchef / Affärsområdeschef

Atea Sverige AB – 1999 – 2005

Utbildning

Marknadsekonom (företagsekonomi)

Lunds Universitet – 1995 – 1999